Επανάληψη διαδικασίας Βελτιώσεων/Οριστικών Τοποθετήσεων κλάδου ΠΕ70 Α’ Μαγνησίας 2019-2020

Από τη ΔΠΕ Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι μετά από ένσταση που υποβλήθηκε στην Υπηρεσία μας μετά την ανακοίνωση των τοποθετήσεων και κατόπιν επικοινωνίας μας με το τεχνικό τμήμα του Υ.ΠΑΙ.Θ.  αρμόδιο για το σύστημα διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων, διαπιστώθηκε αδυναμία εμφάνισης δύο σχολικών μονάδων στις επιλογές των εκπαιδευτικών, και συγκεκριμένα το Δ.Σ. Πλατάνου και το Δ.Σ. Δρυμώνα.

Ως εκ τούτου, για λόγους διαφάνειας, καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 που ανήκουν οργανικά στην Α’ περιοχή μετάθεσης να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης στα κενά του επισυναπτόμενου πίνακα.  Οι δηλώσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr ) από την Τετάρτη 20-05-2020 έως και  την Δευτέρα 25-05-2020 και ώρα 12.00μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι, καθώς η διαδικασία θα επαναληφθεί από την αρχή για τον κλάδο ΠΕ70, οι αιτήσεις δασκάλων που είχαν υποβληθεί για τη Β’ Φάση Βελτιώσεων/Οριστικών τοποθετήσεων ακυρώνονται αυτοδίκαια.

Πληροφορίες στο τηλ.:2421039132